9 نکته مهم برای حضور در سالن عقد به عنوان میهمان

در دو سه سال اخیر با توجه به شیوع ویروس کرونا بسیاری از مراسم‌های عروسی به جشن‌های کوچک تبدیل شده است. مراسم‌هایی که به دلیل ظرفیت محدود میهمانان دیگر نیاز به تالار و باغ تالارهای بزرگ نداشته و امکان برگزاری آنها در محیط های کوچک فراهم شده است.

از اینجا بود که سالن‌های عقد خیلی سریع در دل مردم جا باز کردند. سالن‌هایی که به نسبت تالار و باغ تالار ظرفیت به مراتب کمتری دارند. اغلب در داخل شهر واقع شده اند و امکان پذیرایی ویژه از میهمانان در آنها وجود دارد.

برای انتخاب سالن عقد یا به قول قدیمی‌تر ها محضر، نکات مهمی وجود دارد که به صورت مفصل در مقاله‌ "محضر عقد خوب چه امکاناتی باید داشته باشد؟" به توضیح آنها پرداخته ایم. اما در این مقاله می‌خواهیم در رابطه با آدابی صحبت کنیم که وقتی به یک مراسم که در محضر برگزار می‌شود، دعوت می‌شوید؛ باید آنها رعایت کنید.

1- زمان و تایم سالن عقد معمولاً محدود است.

سالن‌های عقد و محضر ها نسبت به تالار و باغ تالار دارای زمان محدودتر و کمتری هستند. پس همیشه سعی کنید که به موقع در سالن حاضر شوید. برای حضور در مراسمی که در یک محضر برگزار می‌شود باید وقت شناس‌ بوده و از قبل برنامه ریزی دقیقی داشته باشید تا بتوانید به موقع در مراسم حضور پیدا کنید.

2- بیشتر سالن‌های عقد پارکینگ اختصاصی ندارند.

اغلب سالن‌های عقد و محضرها پارکینگ اختصاصی ندارند. شما باید به این نکته توجه ویژه داشته باشید؛ زیرا ممکن است به خاطر آن زمان زیادی را از دست بدهید و مجبور شوید که به دنبال جای پارک مناسب برای خودرو خود بگردید.

3- پر انرژی باشید.

مراسم هایی که در سالن عقد و ازدواج برگزار می‌شود معمولاً دارای تعداد مهمان کمی هستند. برای اینکه جشن به بهترین شکل برگزار شود، همواره سعی کنید که پر از انرژی باشید و از حضور در مراسم لذت ببرید.

4- قرائت خطبه عقد

در هنگام خواندن خطبه عقد لطفاً سکوت کنید و با اطرافیان صحبت نکنید. این کار هم به نوعی احترام به برگزارکنندگان مراسم است و هم اینکه صحبت‌های میهمانان در هنگام قرائت خطبه عقد در فیلم مراسم ضبط می‌شود و جلوه مناسبی ندارد.

5- کودکان خود را کنترل کنید.

از آنجاییکه تعداد میهمان در مراسم‌هایی که در سالن عقد و محضر برگزار می‌گردد محدود است؛ بعید است که شما با فرزند خود به این مراسم دعوت شوید. اما اگر از بستگان درجه یک عروس و داماد باشید، مطمئناً باید با فرزند خود در مراسم شرکت کنید.

کنترل فرزندانتان در مراسم بر عهده خود شما است. باید حواستان شش دنگ به آنها باشد که نا خودآگاه وارد صحنه های فیلم برداری نشوند. اگر فرزند کوچکی دارید که امکان دارد در زمان حساس خواندن خطبه عقد گریه کند، باید در این لحظه از سالن خارج شوید.

6- تلفن همراه خود را در حالت بی‌صدا قرار داده و سایلنت کنید.

مراسم عقد برای بسیاری از زوجین از مهم‌ترین بخش‌های آغاز زندگی مشترک آنها است. ما به عنوان یک میهمان باید سعی داشته باشیم تا آسیبی به این لحظه باشکوه وارد نکنیم. حتماً باید گوشی خود را سایلنت کنید و اگر تماس مهمی داشتید از سالن خارج شوید.

7- نظر ندهید.

باید متوجه این نکته باشید که عروس و داماد برای برگزاری این روز از مدتها قبل برنامه ریزی کرده اند و تمام تلاش خود را به خرج دادند تا مراسمی باشکوه برگزار کنند. اگر نقصی در هنگام اجرای مراسم دیدید به روی خود نیاورید و انتقاد نکنید. شما هم به عنوان عضوی از مراسم باید تلاش کنید تا مراسم به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

8- عکس گرفتن در مراسم

عروس و داماد برای برگزاری مراسم عقد خود زمان مشخصی را دارند که قسمتی از این زمان به عکس گرفتن با میهمانان تعلق دارد. سعی کنید در زمان مناسب برای گرفتن عکس حاضر شوید و درخواست عکس بیشتری نداشته باشید. این کار باعث می‌شود زمان زیادی از مراسم گرفته شود.

9- لباس سفید

چه در باغ تالار و چه در سالن عقد، وقتی به عنوان میهمان به مراسمی دعوت می‌شوید، سعی کنید از لباس سفید و لباس هایی که مشابه لباس عروس است استفاده نکنید. این کار باعث می‌شود که عروس در روز مراسم خود کمتر به چشم حاضرین بیاید.

برچسب ها: