سپردن مسئولیت برگزاری مراسم عروسی به یک موسسه تشریفات مجالس عروسی یکی از راه هایی است که عروس و دامادها میتوانند برای برگزاری مراسم عروسی خود انتخاب کنند.
برای برگزاری یک مراسم عروسی ایده آل ضمن اینکه تشریفات عروسی مد نظر شما باید کیفیت و تخصص لازم را داشته باشد، شما نیز باید قراردادی مناسب که در آن به تمام جزئیات دقت شده باشد را با طرف مقابل خود منعقد کنید تا مشکلات و سوتفاهم ها را به حداقل برسانید.
در این مقاله قصد داریم تا تمام نکاتی که در حین بستن قراداد با تشریفات مجالس عروسی باید به آن ها دقت کنید را برای شما عزیزان توضیح دهیم.
قبل از هر چیز اگر دوست دارید تا با تشریفات عروسی و خدمات آن بیشتر آشنا شوید پیشنهاد میکنیم مقاله عروسی مارکت با عنوان تشریفات عروسی چیست و یک تشریفات عروس خوب چه ویژگیهایی دارد؟ را حتما مطالعه کنید.
نکات مهم عقد قرارداد با تشریفات مجالس عروسی
- قرارداد باید به صورت رسمی و روی سربرگ تشریفات نوشته شده و از سوی طرفین امضا شود.
- سربرگ تشریفات عروسی باید دارای مشخصات کامل اعم از شماره تماس، آدرس، مشخصات مدیریت، شماره قرارداد، شماره ثبت و ... باشد.
- لازم است که کلیه صفحات قرارداد به امضا هر دو طرف برسد.
- در این قرارداد مدیر تشریفات به عنوان مجری و عروس و داماد به عنوان کارفرما معرفی میشوند.
- تاریخ قرارداد باید به صورت شفاف در قسمت سربرگ ذکر شده باشد.
- تاریخ مراسم و تعداد میهمانان باید به صورت شفاف مشخص شده باشد.
- نام محل برگزاری مراسم عروسی و آدرس آن باید به صورت دقیق در قرارداد ذکر شود.
- مختلط و یا غیر مختلط بودن مراسم یکی از مهم ترین قسمت هایی است که باید در قرارداد عنوان شود.
- هزینه ورودی لوکیشن برگزاری مراسم و همچنین هزینه پذیرایی به ازای هر نفر باید به صورت دقیق در قرارداد ذکر شود.
- منو پذیرایی که شامل پذیرایی وعده غذایی (منوی غذایی، دسر، سالاد، فینگر فود، نوشیدنی)، نوشیدنی ورود، میوه و شیرینی و ... است باید در قرارداد به صورت کامل نوشته شود.
- نوع چیدمان میزها و گل آرایی، شمع آرایی، نورپردازی و تمامی خدماتی که باید از طرف مجری (تشریفات مجالس عروسی) در روز مراسم عروسی اجرا شوند، باید به صورت کامل در قرارداد مشخص شده باشد.
- ساعت دقیق آغاز و پایان مراسم یکی دیگر از نکات مهمی است که باید به آن دقت شده و در قرارداد عنوان شود.
- شیوه میزبانی از میهمان ها، تعداد مهماندار و پرنسلی که در روز مراسم باید در محل برگزاری جشن حاضر باشند نیز باید در قرارداد مشخص شده باشد.
- دیجی و گروهی که مسئولیت اجرای موسیقی شب عروسی را برعهده دارند باید در قرارداد مشخص شده باشد. نکاتی مثل تعداد نفرات گروه، سازهای مورد استفاده، ساعتی که مشغول به اجرا هستند)
- اگر مراسم عقد دارید جایگاهی که قرار است مراسم عقد در آن اجرا شود، نوع چیدمان سفره عقد، نوع گل آرایی و شمع آرایی سفره عقد باید ذکر شود.
- اگر میخواهید از سفره خانه سنتی، بازارچه سنتی و یا کافی شاپ استفاده کنید، نوع خدمات به صورت جزئی و ساعت اجرا خدمات باید به صورت دقیق ذکر شود.
- تعداد جای پارک خودرو و پارک بان باید در قرارداد به صورت دقیق عنوان شود.
- ضرر و زیانی که بابت کنسلی مراسم از هر یک ازطرفین قرارداد شامل طرف دیگر میشود را باید در قرارداد مشخص شود.
- نحوه تسویه حساب، پیش پرداخت و نوع پرداخت باید در قرارداد به صورت دقیق مشخص شده باشد. (اگر قصد دارید تا هزینه مراسم را با چک پرداخت کنید، مشخصات چک و نیز تاریخ چکها باید به صورت دقیق در قرارداد ذکر شود)
- اگر می خواهید عقد رسمی داشته باشید، به عاقد نیاز دارید. پس به این نکته هم در قرارداد دقت کنید.
- اگر میخواهید مراسمتان ساعت اضافی داشته باشد در قرارداد به صورت دقیق به آن اشاره کنید.
- اگر تهیه کیک مراسم بر عهده تشریفات است، مدل کیک و حجم آن باید در قرارداد مشخص شود.
- اگر علاقه دارید که در بخشی از مراسم عروسی خود آتش بازی داشته باشید. مثلا در زمان ورود عروس داماد به تالار، در زمان برش کیک و یا در زمان خروج عروس و داماد از تالار) باید جایگاهی که آتش بازی در انجا انجام میشود و نوع آتش بازی مشخص شود.
- اگر می خواهید غذایی که از مراسم اضافه میماند را پس بگیرید، حتما در قرارداد به این نکته اشاره کنید.
- شرایط کنسل کردن قرارداد به هر دلیلی از سوی طرفین باید به صورت دقیق مشخص شده باشد.
قرارداد باید در دو نسخه تنظیم شود و هر نسخه در اختیار یکی از طرفین قرارداد قرار بگیرد. دقت داشته باشید که تمامی صفحات قرارداد باید به امضا و مهر (اثر انگشت) طرفین برسد.
با مراجعه به صفحه تشریفات عروسی در تهران میتوانید لیست تشریفات عروسی شهر تهران را ببینید. با کلیک بر روی هر تشریفات اطلاعات کامل آن از جمله آدرس و شماره تماس در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
موارد بسیار مهم در زمان بستن قرارداد با تشریفات عروسی
در قرارداد عروسی باید نحوه برخورد با مشکلات احتمالی اعم از قطعی آب و برق، خراب بودن سیستم سرمایشی و گرمایشی، خراب شدن سیستم صوتی، کمبود غذا از طرف مجری (تشریفات مجالس عروسی ) و افزایش احتمالی تعداد میهمان، خسارت زدن به اموال از طرف کارفرما ( عروس وداماد) مشخص شده و راهکارهای احتمالی برای برطرف کردن این مشکلات در نظر گرفته شده باشد.
همچنین قوانین لوکیشنی که مراسم در آنجا برگزارمیشود (تالار، باغ تالار یا عمارت) باید در قرارداد نوشته شده و رعایت شوند.
یک نکته بسیار مهم در مورد استفاده از خدمات تشریفات عروسی این است که بعضی از تشریفات مجالس عروسی در ایام خاص مثل اعیاد و ... در یک تاریخ مسئولیت برگزاری چند مراسم را برعهده میگیرند. بنابراین اگر علاقه دارید که مدیر تشریفات مجالس عروسی شخصاً در مراسم شما حضور داشته و مدیریت مراسم را خود انجام دهد ، حتما باید در قرار داد به این نکته مهم اشاره شود.
باید ها و نبایدهای قرارداد بستن با تشریفات عروسی
- قبل از عقد قرارداد با هر تشریفات عروسی در رابطه با مدیریت و پرسنل مجموعه بسیار تحقیق کنید.
- در یکی از مراسمهایی که این تشریفات مسئول برگزاری آن است شرکت کنید.
- برای عقد قرارداد حتما به دفتر تشریفات مراجعه کنید و از قرارداد بستن در لوکیشنهایی نظیر تالار های دیگر و یا حتی کافی شاپ و ... خود داری کنید.
- بهتر است که برای فیلمبرداری و عکاسی مراسم، خودتان به صورت مستقیم با آتلیه قرارداد ببندید. زیرا قرارداد مستقیم با استودیو عکاسی و فیلم برداری زیر نظر اتحادیه است و شما می توانید قرارداد دقیقتر و محکمتری را منعقد کنید.
در صورت عقد قرارداد فیلم برداری و عکاسی با تشریفات شما نمی توانید در صورت ناراضی بودن به ارگان خاصی مراجعه کنید.